KUNDREFERENSER

Så här säger kunderna…

“Glädjefabriken representerar det perfekta konceptet för glädje och omtanke: alla kan – om man bara vill – vara glädjespridare! Glädjefabriken är en brygga för de som vill förverkliga den ambitionen men inte vet var man ska börja eller hur man ska gå till väga. Med Sandras och Glädjefabrikens hjälp fick personalen på Folksam känna glädjen i att sprida omtanke hos andra externt parallellt med reflektion om Folksams värdegrund och vision internt och varför det är viktigt att sprida positiv energi i vardagen. Lycka(t)!”

Elham Pourazar, Folksam

 

“Ett perfekt inslag i kick-offen. Roligt, spännande och nyttigt för arbetslaget. Glädjefabriken hjälpte oss på vägen att bli ett ännu bättre arbetslag!”

Simon Miderfjäll, GF-chansen

 

“En inspirerande och positiv föreläsning som gav mersmak åt att med glädje, engagemang och ett positivt bemötande kommer man långt.”

Katarina Martinsdotter Frohm, utbildningsledare Folkuniversitetet

 

“Det fanns aldrig en tvekan att vi skulle gå in och bli glädjespridare. Ofta lägger man ner stora summor på marknadsföring och annonsering till tidningar och reklamföretag som lovar “runt men håller tunt”. Glädjefabriken levererar ett positivt resultat direkt!”

Johan Larsson, Arbetsledare Viva Resurs

“Vi är väldigt nöjd med Sandra och Glädjefabriken som hjälpt oss med planering och värdskap vid event”

Janne Wiktorsson, Centrumchef Strömpilen

 

“Helhetshälsa är glada att vi fick förmånen att bli en av Glädjefabrikens första kunder. Vi förutsätter att många fler företag ser storheten i att driva ett företag där vinsten ligger i att få glädja människor.”

Elaine Wendel, Marknadsansvarig Helhetshälsa

 

“Bästa eventet vi gjort på mycket länge”

Peter Eklund, Ekonomi Nord

 

“Glädjefabriken har ett bra upplägg som gör det intressant att lyssna på, speciellt eftersom det är en blandning av kul fakta och egna erfarenheter.”

Robert Jonsson, Trimma AB