UMEÅS GLÄDJESPRIDARE – en lokal talangjakt

Umeås glädjespridare är en lokal talangjakt med fokus på att alla har talang – när du gör det du älskar utför du din talang och det sprider glädje runt omkring dig!

Vi söker dig som brinner för något. Det kan vara precis vad som helst, entusiasm smittar! För att bli korad till “Umeås glädjespridare” gör du såhär:

  1. Spela in en kort oredigerad mobilfilm med presentation av dig när du utför din talang. Åldersgräns är 13 år, är du under 18 ber du om dina föräldrars samtycke.
  2. Maila filmen och dina kontaktuppgifter till info@gladjefabriken.se.
  3. Vi väljer ut ett antal som går vidare för omröstning via nätet. Går du vidare lägger vi upp din film på vårt Facebook-event “Umeås glädjespridare”.
  4. De mest gillade filmerna går vidare till final på Umeå live 25/7. Är du en av finalisterna får du uppträda/presentera dig på Umeå live där en jury väljer ut den slutgiltiga vinnaren.
  5. Är du den lycklige får du också uppträda senare samma kväll på Umeå live. Förutom det vinner du ett exklusivt upplevelsepaket fullproppat med glädje värde ca 5000 kr, coachning för att utveckla din talang och profilbilder av professionell fotograf. Främst vinner du den ärofyllda titeln “Umeås glädjespridare”.

Oavsett om du vill delta i tävlingen eller inte vill vi önska dig all lycka med din passion! Världen behöver människor som följer sitt hjärta!

 

För frågor eller ansökan:

info@gladjefabriken.se